بر اساس آمار غیررسمی؛ 35 درصد مردم استان یزد از شبکه‌ های ماهواره ای استفاده می کنند

مدیرکل مرکز صدا و سیمای استان یزد گفت: هیچگونه آمار رسمی در دست نیست اما ظواهر نشان می دهد که 35 درصد مردم استان یزد از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسن آسایش ظهر یکشنبه در نشست هم اندیشی اصحاب رسانه و معاونتهای مختلف صدا و سیمای مرکز استان یزد اظهار داشت: این آمار گرچه رسمی نیست اما برای استان دارالعباده یزد زیاد است و این امر رسالت ما را در ساخت برنامه‌ های فاخر، ارزشمند و پرمخاطب سنگین‌ تر می ‌کند. تمام دغدغه ما این است که با وجود برنامه‌ سازیهای بسیاری که در خارج از مرزها با جذابیت ‌های خاص خود تهیه می‌ شود، مخاطبان رسانه ملی را حفظ کرده و با تولید برنامه های خود ذائقه ایرانی و اسلامی آنها را حفظ کنیم.

- فعالیت2400 شبکه ماهواره خانگی با موضوعات ضددینی
آسایش درادامه اظهار داشت: هم ‌اکنون در دنیا 17 هزار کانال ماهواره وجود دارد که 16 هزار و 500 ماهواره ضد دینی و سکولار فعالیت می‌ کنند همچنین بیش از دو هزار و 500 شبکه از طریق ماهواره ‌های خانگی قابل دریافت است که دو هزار و 400 شبکه آن نیز در همین قالب فعالیت می‌ کنند.
او با تاکید بر اینکه کار فرهنگی هزینه ‌بر است، عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی نیاز مبرم به سربازان فرهنگی متدین و متعهد دارد.
آسایش با بیان اینکه مدیران باید بخش از دغدغه‌های خود در امور عمرانی را نیز صرف امور فرهنگی کنند تا فرزندان ما در برابر برنامه ‌سازیهای هدفمند شرق و غرب واکسینه شوند.

- میراث معنوی ما نباید دستخوش تغییرات شود
او تاکید کرد: میراث معنوی ما نباید دستخوش تغییرات شود و نباید اجازه داد در برنامه‌ ها برخی فرهنگها وارد و منجر به تغییر ذائقه ‌های مردم شود. مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان یزد در بخش دیگری از این نشست از مسئولان ارشد استان در استانداری خواست تا صدا و سیمای این استان را در نصب فرستنده ‌های دیجیتال یاری کنند.
آسایش افزود: اگر مسئولان استان صدا و سیما را در نصب این فرستنده‌ ها یاری کند، تحول بزرگی در کیفیت برنامه ‌های شبکه تابان و صدای مرکز استان ایجاد می ‌شود. اگر نصب فرستنده‌ ها و تهیه تجهیزات مورد نیاز به همین روال پیش رود، در ایام دهه فجر امسال، فرستنده ‌های دیجیتالی کار خود را آغاز خواهند کرد.

نصب هر فرستنده دیجیتال در استان یزد 1.5 میلیارد تومان هزینه دارد
او با اشاره به هزینه ‌های هر فرستنده عنوان کرد: هر فرستنده حدود 1.5 میلیارد تومان هزینه دارد که هم ‌اکنون بخش صدا به طور کامل و در سیما بخش خبر مجهز به سیستم فرستنده‌ های دیجیتال شده ‌اند.
آسایش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استودیوی جدید خبر که در سال جاری مورد استفاده قرار گرفته است، یادآور شد: استودیوی جدید نیز تا شش ماه آینده آماده بهره‌ برداری خواهد شد.
آسایش با بیان اینکه هم‌ اکنون در تمامی شهرها و شهرستانهای استان یزد هشت شبکه تلویزیونی دایر است، افزود: همت ما بر آن است که روستاهایی که تنها دو یا سه شبکه در آنها قابل دریافت است را با تجهیزات مورد نیاز از سایر شبکه‌ ها نیز بهره ‌مند کنیم.

530 فرستنده رادیو و تلویزیونی در نقاط مختلف استان یزد فعال است
او افزود: هم ‌اکنون در مجموع 530 فرستنده در استان یزد در حال فعالیت است و تنها در برخی روستاهای طبس و بهاباد، نصب فرستنده، توجیه اقتصادی نداشته است که برای این روستاها از شبکه کابلی استفاده خواهد شد.
مدیرکل مرکز صدا و سیمای استان یزد با اشاره به اقدامات سخت‌افزاری انجام شده خاطرنشان کرد: چندین برابر این اقدامات تلاش شده بر روی کیفیت برنامه ‌ها کار شود که در این رابطه نیاز به یک مهندسی فرهنگی، تشکیل اتاق فکر و برگزاری جلسات هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان یزد و سایر صاحب‌نظران عرصه فرهنگ وجود دارد.

0 نظرات: