اولین عکس‌ها از «جرم»فیلم جدید مسعود کیمیایی-2





» ادامه مطلب

اولین عکس‌ها از «جرم»فیلم جدید مسعود کیمیایی-1







» ادامه مطلب

شاعر ماجراجوی روسیه درگذشت

آندری ووزنسنسکی یکی از جسورترین و مشهورترین شاعران روسیه در سن 77 سالگی درگذشت.
به گزارش آسوشیتدپرس، گنادی ایوانف، معاون اتحادیه نویسندگان روسیه اعلام کرد این شاعر روز دوشنبه در خانه‌اش فوت کرد.
او دلیل مرگ ووزنسنسکی را اعلام نکرد، اما برخی گزارش‌های رسانه‌های روسیه حاکی است این شاعر اوایل امسال برای دومین بار دچار حمله قلبی شده بود.
دمیتری مدویدف، رئیس جمهور روسیه نامه تسلیتی به مناسب درگذشت وی منتشر کرد و دیگر مقامات و چهره‌های فرهنگی این کشور نیز با اشاره به سهم این شاعر در اعتلای فرهنگ روسیه از او به نیکی یاد کردند.
ووزنسنسکی متعلق به نسل موسوم به «فرزندان دهه 60» بود، نسلی از متفکران که در دوران پس از استالین از فضای مناسب تجدد برخوردار بودند. وجه تمایز او با دیگر شاعران روسیه، وزن‌های نامعمول و تشبیهات غریب او بود.
او در دهه 60 با سفر به اروپا و آمریکا شهرت بسیاری پیدا کرد، در این سفر او با افرادی چون آلن گینزبرگ، آرتور میلر و رابرت کندی ملاقات کرد.
ابیات ابداعی او برای خوانندگان خوشایند بود، اما مقامات چندان دل خوشی از او نداشتند و نویسندگان متعصب عصر شوروی نیز او را به باد انتقاد می‌گرفتند. نیکیتا خروشچف، رهبر وقت شوروی در جریان مراسمی با چهره‌های ادبی و هنری شوروی حتی او را به تبعید تهدید کرد.
برخی از کتاب‌های شعر او عبارتند از «گلابی مثلث شکل»، «ضددنیاها»، «استاد شیشه‌های لکه دار» و «ویدیو و فال‌بینی با کتاب».
برخی از آثار او به نمایش نیز تبدیل و در روسیه و خارج روسیه اجرا شدند، از جمله «ضددنیاها» و «آبرویت را حفظ کن» در تئاتر تاگانکا و «جونو و آووس» در تئاتر لنکوم روی صحنه رفتند.
ووزنسنسکی عمده شهرتش را در دهه 1980 به دست آورد.
» ادامه مطلب

مشهورترین ماشین جیمز باند حراج می‌شود

اتوموبیل مدل آستون مارتین که شان کانری در مجموعه فیلم‌های جیمز باند سوار آن می‌شد ماه اکتبر در یک حراجی در لندن به فروش گذاشته می‌شود.
به گزارش آسوشیتدپرس، این اتوموبیل مدل دی‌بی5 سال 1964 و به رنگ نقره‌ای است. متخصصان حراجی آر.ام. این اتوموبیل را «مشهورترین ماشین دنیا» معرفی کرده‌اند و امیدوارند به قیمتی حدود پنج میلیون دلار فروخته شود.
این ماشین یکی از دو نمونه اصلی آستون مارتین است که شان کانری در دو فیلم «گلدفینگر» و «تندربال» پشت فرمان آن نشست. این اتوموبیل به همراه ابزارهای «جیمز باندی»اش شامل اسلحه‌های بدلی، شماره پلاک‌های تغییرکننده و شیشه دودی به فروش می‌رسد.
اتوموبیل جیمز باند را جری لی، مجری شبکه رادیویی یو.اس.رادیو برای فروش گذاشته است. لی این خودرو را سال 1969 به قیمت 12 هزار دلار خرید و بیشتر اوقات آن را در خانه نگه داشته است.
حراجی آر.ام. روز سه‌شنبه اعلام کرد این اتومبیل در 27 اکتبر به حراج گذاشته می‌شود.
» ادامه مطلب

نامه‌های عاشقانۀ ریچارد برتن به الیزابت تیلور منتشر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود

به گزارش بی.بی.سی: الیزابت تیلور، ستاره قدیمی هالیوود، قصد دارد نامه ‌های عاشقانه همسرش ریچارد برتن را منتشر کند.
اسناد دو دهه رابطه شورانگیز و جنجالی این زوج در کتابی به عنوان "عشق توفانی: الیزابت تیلور و ریچارد برتن در ازدواج قرن" منتشر می‌شود. این کتاب را ناشر آمریکایی "هارپر کالینز" نیمه ژوئن به بازار می‌فرستد. بریده‌هایی از نامه‌های کتاب در شمارۀ ماه ژوئن مجله "ونیتی فر" منتشر شده است.
برتن در نامه‌ای به الیزابت تیلور نوشته است: "فکر کنم تو بهترین هنرپیشه‌ی دنیا هستی، که در کنار زیبایی بی‌مثالت، تو را زنی بی‌نظیر ساخته است."
او در نامه‌ای دیگر می‌نویسد: "اگر مرا ترک کنی، خودم را می‌کشم. برای من زندگی بدون تو وجود ندارد."
الیزابت تیلور گفته است که از مجموعۀ نامه‌های ریچارد برتن، یک نامه را به چاپ نمی‌دهد و برای خود نگه می‌دارد.
این آخرین نامه‌ی ریچارد برتن است که اندکی پیش از مرگ در سویس نوشته شده و در آن هنرپیشه معروف از محبوب خود خداحافظی کرده است. خانم تیلور گفت است که این نامۀ غم ‌انگیز را کنار تخت خود نگه داشته است.
ریچارد برتن و الیزابت تیلور در دهه ۱۹۶۰ از موفق‌ترین و محبوب‌ترین هنرپیشه‌های هالیوود بودند. آنها در سال ۱۹۶۲ در جریان تولید فیلم سینمایی "کلئوپاترا" رابطه‌ای عاشقانه شروع کردند.
از آنجا که هر دوی آنها همسر داشتند، رابطه عاشقانه آنها با انتقاد فراوان روبرو شد، و حتی واتیکان آنها را به شدت نکوهش کرد.
الیزابت تیلور و ریچارد برتن پس از جدایی از همسران خود، در سال ۱۹۶۴ با هم ازدواج کردند. این رابطه ده سال دوام داشت، هرچند با ماجراها و زیر و بم‌های فروان همراه بود.
مایک نیکولز، سینماگر آمریکایی در فیلم "چه کسی از ویرجینیا ولف می‌ترسد" (۱۹۶۶) گوشه‌هایی از رابطۀ دشوار آنها را تصویر کرده است. الیزابت تیلور و ریچارد برتن پس از یک سال جدایی، در سال ۱۹۷۵ برای بار دوم با هم ازدواج کردند. این بار زندگی زناشویی آنها ۹ ماه بیشتر دوام نداشت.
ریچارد برتن (۱۹۲۵ - ۱۹۸۴) از بهترین بازیگران سینما و تئاتر بریتانیا بود. او برای آخرین بار در فیلم سینمایی "۱۹۸۴" ظاهر شد.
الیزابت تیلور ۷۸ سال دارد و در مجموع ۸ بار ازدواج کرده است. او در سال ۱۹۹۵ از آخرین همسر خود طلاق گرفت.
» ادامه مطلب

مهران مدیری و علیرضا عصار در آخرین اجرای شهرداد روحانی

آخرین اجرای ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی با حضور هنرمندانی چون مهران مدیری و علیرضا عصار در تالار وحدت برگزار شد.
در ابتدای این اجرا شهرداد روحانی به مناسبت درگذشت آندره آرزومانیان از مخاطبان خواست به احترام این هنرمند یک دقیقه سکوت کنند.
محمدرضا صفی مدیر داخلی ارکستر سمفونیک تهران در این باره گفت: «ارکستر بعد از این سکوت هنری طبق روال اجراهای قبل سوئیت شماره یک از کارمن، قطعه‌ای از روسینی و نیز یک قطعه از ساخته‌های روحانی را که برای ویلن است، در بخش اول و موسیقی فیلم‌هایی چون آرواره‌های کوسه، روانی و بنهور را نیز در کنار آثاری از راخمانینف، پرنده آتشین از استراوینسکی و ... را نیز در بخش دوم اجرا کرد.»
اجرای ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی شب گذشته با شش اجرا در تالار وحدت و برج میلاد به اتمام رسید.
» ادامه مطلب

احمد پورمخبر در بیمارستان بستری شد

به گزارش تابناک احمد پورمخبر بازیگر سینما و تلویزیون به علت مسمومیت بسیار شدید صبح امروز چهارشنبه در بخش آی سی یو بیمارستان بستری شد.
این بازیگر طنز که در سن 70 سالگی با کشف رضا عطاران در مجموعه «متهم گریخت» پابر روی صحنه بازیگری گذاشت، فیلم‌هایی از جمله «بچه‌های آسمان»، «ترش و شیرین»، «توفیق اجباری»، «مجنون لیلی»، «عسل ایرانی» و «خروس جنگی» را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است.
» ادامه مطلب

بازیگر هالیوودی یک فیلم ایرانی نشان می‌دهد

تیلدا سوئینتن بازیگر برنده اسکار در جریان برگزاری شصت و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم ادینبورگ بنیادی راه‌اندازی می‌کند که به معرفی بچه‌ها به سینمای جهان اختصاص دارد.
به گزارش ورایتی، سوئینتن بازیگر اسکاتلندی و مارک کازینز نویسنده و فیلمساز بانیان بنیاد «هشت و نیم» هستند که با نمایش فیلم «کیسه برنج» ساخته محمدعلی طالبی آغاز به کار می‌کند.
این بنیاد که مورد حمایت شورای هنر اسکاتلند است، به معرفی بچه‌ها به سینمای جهان اختصاص دارد. فیلم «کیسه برنج» تولید سال 1375 و درباره یک پیرزن و کودکی پنج ساله است که هر یک در جستجوی خواسته خود با یکدیگر همراه می‌شوند.
تیلدا سوئینتن سال 2009 با فیلم «مایکل کلیتن» برنده اسکار بهترین بازیگر زن مکمل شد و همان سال رئیس داوران بخش بین‌الملل جشنواره فیلم برلین بود.
شصت و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم ادینبورگ در اسکاتلند روز 16 ژوئن (26 خرداد) با فیلم «شعبده‌باز» به کارگردانی سیلوین شومه آغاز می‌شود و 26 ژوئن (پنج تیر) با اولین نمایش جهانی «ستاره سوم» هتی دالتن به پایان می‌رسد.
جشنواره ادینبورگ 2010 به طور رسمی یک روز بعد از نمایش فیلم اختتامیه پایان می‌یابد. امسال 22 فیلم اولین بار در دنیا در ادینبورگ نمایش داده می‌شوند.
برنامه اعلام‌شده از سوی برگزارکنندگان جشنواره ادینبورگ 64 از تلاش هانا مک‌گیل رئیس جشنواره بر تاکید بر استعدادهای جدید بجای چهره‌های سرشناس خبر می‌دهد.
بیشتر فیلم‌هایی که اولین نمایش جهانی خود را در ادینبورگ تجربه می‌کنند، بریتانیایی و اولین یا دومین اثر سازندگانشان هستند. از جمله این فیلم‌ها عبارتند از «عظیم» اولین تجربه کارگردانی بن میلر، فیلم استاپ-موشن «وایت‌هال زیر چکمه نظامیان» ساخته روری مک‌هنری، SoulBoy ساخته شیمی مارکوس، «بچه» نیک موران، «خون پلیکان» کارل گلدن و Cherry Tree Lane ساخته پل اندرو ویلیامز.
از دیگر فیلم‌هایی که اولین بار در دنیا در ادینبورگ به نمایش درمی‌آیند می‌توان به «دختری با بادکنک‌های سیاه» کورین فون در بورک، «سرطان» رونا مارک و Postales جاش هاید تولید مشترک پرو و آمریکا اشاره کرد.
مستند «و همه چیز درست می‌شود» استیون سودربرگ، «فرزندم، فرزندم، تو چه کردی» ورنر هرتسوگ با بازی ویلم دافو و مایکل شانون و «راز چشمان آنها» خوان خوزه کامپانلا دیگر فیلم‌هایی هستند که امسال در ادینبورگ نمایش داده می‌شوند.
انیمیشن سه‌بعدی «داستان اسباب‌بازی 3» تولید استودیو پیکسار فیلم افتتاحیه شصت و چهارمین جشنواره فیلم ادینبورگ است.
شان کانری بازیگر قدیمی که خود متولد ادینبورگ است و از سال 1982 از این جشنواره حمایت می‌کند، به مناسبت هشتادمین سال تولد خود با نمایش فیلم «مردی که می‌خواست سلطان باشد» مورد تقدیر قرار می‌گیرد.
پاتریک استیوارت هم در روزهای برگزاری جشنواره درباره دوران بازیگری خود صحبت می‌کند و همچنین رئیس هیئت داوران جایزه مایکل پوول است که درمورد بهترین فیلم بریتانیایی جشنواره تصمیم می‌گیرد.
جشنواره ادینبورگ سال 1947 راه‌اندازی شد و یکی از قدیمی‌ترین رویدادهای سینمایی دنیاست.
» ادامه مطلب

کنسرت مراسم افتتاحیه جام جهانی تحریم می‌شود

یتحادیه هنرمندان آفریقای جنوبی روز سه‌شنبه اعلام کرد کنسرت مراسم افتتاحیه جام جهانی فوتبال را تحریم می‌کنند. دلیل این تحریم اعتراض به حضور گسترده هنرمندان بین‌المللی در اجرای مراسم و حضور کم هنرمندان بومی است.
اوپت لبوگو، دبیرکل کارگران خلاق آفریقای جنوبی گفت:«این مراسم رویدادی آفریقایی نیست، ما به مردم گفته‌ایم از این رویداد دوری کنند. ما به دنبال خشونت یا اعتراض در بیرون محل برگزاری کنسرت نیستیم، فقط می‌خواهیم مردم در این مراسم شرکت نکنند.»
این درحالی است که تمام بلیت‌های این کنسرت فروخته شده، قیمت این بلیت‌ها بین 60 تا 180 دلار بوده‌اند.
از ماه مارس که فهرست هنرمندان مشهور شرکت کننده در این مراسم اعلام شده است، نوازندگان و اهالی موسیقی بومی اعتراض خود مبنی بر افزایش تعداد هنرمندان بومی در مراسم را اعلام کرده‌اند. آلیشیا کیز و جان لجند از جمله افرادی هستند که در این مراسم شرکت می‌کنند. در این مدت فیفا تعداد هنرمندان بومی را از سه نفر به هفت نفر افزایش داده است.
اتحادیه‌های هنری آفریقای جنوبی همچنین معتقد هستند بهای ارزانترین بلیت این مراسم (60 دلار) برای افراد معمولی آفریقای جنوبی بسیار گزاف است.
لبوگو در این مورد افزود:«این قیمت بیشتر از حقوق یک هفته بسیاری از کارگران این کشور است. این رویداد برای از ما بهتران پیش بینی شده و نه مردم عادی.»
از هنرمندان بومی حاضر در این مراسم می‌توان به هیو ماسکالا، ترومپت نواز مشهور و گروه سرود مذهبی سووتو اشاره کرد. این گروه برنده جایزه گرمی است.
این کنسرت در استادیوم اورلاندو شهر ژوهانسبورگ، محل استقرار گروه سووتو در روز 10 ژوئن برگزار و از طریق شبکه‌های تلویزیونی سراسر دنیا پخش می‌شود.
» ادامه مطلب