آخرين اخبار از «بانوي شهر ما» پروژه تازه «ابراهيم حاتمي‌كيا»

تهيه‌كننده «بانوي شهر ما» جديدترين اثر «ابراهيم حاتمي‌كيا» از توافق نهايي با طناز طباطبايي و جواد عزتي و ادامه مذاكره با ساير بازيگران خبر داد و گفت: به‌خلاف اخبار منتشره اين فيلم از فضايي زنانه برخوردار نيست و به معضل و مشكلات جوانان مي‌پردازد.
«محمد پيرهادي» با اعلام اين مطلب افزود: به‌جز گوهر خيرانديش، مصطفي زماني و رويا تيموريان كه حضورشان در كار قطعي است به تازگي نيز طناز طباطبايي و جواد عزتي به گروه بازيگران اضافه شده‌اند و مذاكرات همچنان تا تكميل فهرست بازيگران ادامه دارد.
او افزود: در حال حاضر گروه صحنه به شدت مشغول آماده‌سازي دكورهاي فيلم هستند كه يك مجموعه در جنوب تهران (نه جنوب كشور) و به طور كامل در حال بازسازي است.
پيرهادي خاطرنشان كرد: مسأله قطعي در خصوص اين پروژه اين است كه «بانوي شهرما» به طور حتم نيمه تير ماه كليد خواهد خورد كه در حال حاضر در مرحله نهايي بازنويسي فيلمنامه قرار دارد.
تهيه‌كننده فيلم سينمايي «بانوي شهرما» با اشاره به اين كه برخي اخبار و اطلاعاتي در خصوص موضوع اين فيلم عنوان مي‌شود، صحت ندارد، گفت: به‌خلاف اخبار منتشر شده «بانوي شهر ما» از فضايي زنانه برخوردار نيست و به موضوع زنان نيز نمي‌پردازد بلكه اين فيلم، فيلمي است از يك سوژه ملتهب اجتماعي برخوردار است و به معضل و مشكلات جوانان مي‌پردازد.
از جمله عوامل توليد «بانوي شهر ما» كه تاكنون حضورشان در اين پروژه قطعي شده است، عبارتند از: تهيه كننده: محمد پيرهادي، مديرفيلمبرداري:فرشاد محمدي، طراح گريم:مهين نويدي، صدابردار:مهران ملكوتي، طراح صحنه و لباس:مشكين مهرگان.
«ابراهيم حاتمي‌كيا» تا كنون ساخت فيلم هايي چون،«هويت»، «ديده‌بان» ، «مهاجر»، «وصل نيكان» ، «ازكرخه تا راين» ،«خاكستر سبز»،«بوي پيراهن يوسف»، «برج مينو»، «آژانس شيشه‌‌اي»، «روبان قرمز»، «موج مرده»، «ارتفاع پست»، «به رنگ ارغوان»، «به نام پدر»، «دعوت» و مجموعه‌هاي «خاك سرخ» و «حلقه سبز» را در كارنامه هنري خود دارد.
» ادامه مطلب

عکس‌هایی از فیلم «نسل جادویی»





» ادامه مطلب

«نسل جادويي» پس از 3 سال اكران عمومي مي‌شود

فيلم سينمايي «نسل جادويي» ساخته ايرج كريمي توسط اميدفيلم پس از سه سال به اكران عمومي در مي‌آيد. «سيروس تسليمي» مدير اميد فيلم كه پخش «نسل جادويي»(ايرج كريمي) را به عهده گرفته با اشاره به اكران فيلم، اظهار داشت: بايد پروانه نمايش فيلم «نسل جادويي» تمديد شود و پس از آن براي اكران آن اقدام كنيم.
او افزود: هنوز زمان مشخصي براي اكران اين فيلم در نظر نداريم، چون اصولا اكران اين گونه فيلم‌ها ساز و كار خاصي ندارند.
اين پخش‌كننده به فارس گفت: حدودا 80 فيلم از توليدات سينمايي آن اين مشكل را دارند، از فيلم‌هاي كيارستمي گرفته تا فيلم‌هاي مختلفي كه از ژانر فيلم فرهنگي مي‌آيند.
او تصريح كرد: يك گروه مستقل براي فيلم‌هاي فرهنگي وجود ندارد و به صورت مقطعي سئانس‌هايي به اين گونه فيلم‌ها داده مي‌شود كه نمونه آن را در اكران «كودك و فرشته» ديديم.
او معضل ديگر اكران فيلم‌هاي فرهنگي را هزينه مواد تبليغي دانست و گفت: در هزينه‌هاي تبليغات فرقي بين فيلم‌هاي كمدي و بدنه و اينگونه فيلم‌ها وجود ندارد و همانقدر كه هزينه بيلبورد، چاپ كپي و تيزرهاي تبليغاتي مي‌شود، تخفيفي نيز وجود ندارد.
تسليمي همچنين درباره وضعيت فيلمنامه «وقتي همه مي‌ترسيم» گفت: فيلمنامه روزهاي آخر نگارش را پشت سر مي‌گذارد و هنوز تصميم نگرفتم كه آن را تهيه كنم يا به شخص ديگري واگذار كند.
فيلم «نسل جادويي» چهارمين فيلم «ايرج كريمي» بعد از فيلم‌هاي «از كنار هم مي‌گذريم»، «چند تار مو» و «باغ‌هاي كندلوس» است كه هديه تهراني، رامبد جوان، باران كوثري، كوروش تهامي، نگار جواهريان، شاهرخ فروتنيان در آن بازي كرده‌اند.
اين فيلم كه تنها در جشنواره فيلم شهر به اكران در آمد، در سال 86 ساخته شد.
» ادامه مطلب

عکس‌های محمد رضا فروتن در فیلم «چشم آفتاب» حسن لفافیان










» ادامه مطلب

مرتضی احمدي: محتواي برخي موسيقي‌ها به فحش و ناسزا رسيده است

مرتضي احمدي با انتقاد از موسيقي‌هاي نامناسب گفت: متأسفانه در همه شرايط موسيقي‌هايي شنيده مي‌شود كه هيچ محتوايي ندارند و شعرهاي آنها جز فحش و ناسزا چيز ديگري نيست و اين در حالي است كه ما غني از اشعار و موسيقي‌هاي‌ فاخر هستيم.
آلبوم صوتي و تصويري «شب ستاره‌ها» كه به بزرگداشت پيشكسوتان هنر ايران اختصاص داشت، توسط موسسه ترنم ني منتشر شد.
در مراسم رونمايي از آلبوم «شب ستاره‌ها» كه با حضور نادر گلچين خواننده پيشكسوت، ژاله علو ، محمد علي كشاورز و مرتضي احمدي در موسسه ترنم ني برگزار شد. ابتدا تصاويري از اين آلبوم پخش و سپس مرتضي احمدي گفت: از 13 سالگي به خاطر صفحات جواد بديع‌زاده عاشق خوانندگي شدم به نوعي من عاشق ترانه‌هاي فكاهي ايشان شدم و خودم را در عرصه خوانندگي مديون ايشان مي‌دانم.در سال 1322 براي اولين بار پيش پرده خواندم و از همان جا كار در تئاتر را آغاز كردم. «شب ستاره‌ها» كه بزرگداشتي از پيشكسوتان هنر اين سرزمين است، بسيار خوب برگزار شد و اين خود در شرايط فعلي جامعه كه براي هنر و هنرمند ارزشي قائل نيستند جاي بسيار خوشحالي است.
در ادامه ژاله علو با يادكردن از حميده خيرآبادي گفت: من اسمي با عنوان پديده شيرين فيلم‌هاي فارسي براي اين هنرمند درگذشته انتخاب كرده بودم. او مهربان و هنرمند بي‌نظير بود كه به عقيده من همانند او ديگر نخواهد آمد. ايشان كارهاي زيبايي انجام مي‌دادند ولي اي كاش ما مي‌دانستيم چه كسي در ميان ماست و چه كساني در ميان ما هستند كه ديگر جايگزيني نخواهند داشت.ما بايد قدر هنرمندان را به خوبي بدانيم چرا كه آنها تاريخ هنر اين مملكت هستند.
او با بيان اين كه حد هيچ هنرمندي رعايت نمي‌شود، گفت: دستمزد تمام سال‌هاي فعاليت يك بازيگر به اندازه دستمزد يك بازيكن فوتبال است كه اين خود بسيار تاسف‌بار است كه چرا كه هر كدام براي اين سرزمين زحمت كشيده‌اند ولي هميشه جاي اين سوال باقي است كه چرا هنرمندان ما تمام زندگي‌شان را براي هنر و مردم مي‌گذارند اين چنين مورد جفا قرار مي‌گيرند ولي يك بازيكن فوتبال با دستمزدهاي هنگفت تا آخر عمر زندگي خود را تامين مي كند.متاسفانه خيلي به هنرمندان كم‌توجهي مي شود كه به عقيده من بايد مركزي براي رسيدگي به هنر و هنرمند وجود داشته باشد تا برنامه‌هاي اينچنين همچون «شب ستاره‌ها» شكل بگيرد.
احمدي نيز در خصوص تفاوت دستمزد بازيگران سينما و تلويزيون و ورزشكاران گفت: ورزشكار نهايتا تا 35 سالگي مي‌تواند در عرصه خودش فعاليت كند اما در اين مدت دستمزدي مي‌گيرد كه تا آخر عمر براي او كفايت مي‌كند اما هنرمند تا آخرين روز زندگي‌اش براي مردم روي صحنه است و هيچ وقت چنين هزينه‌هاي هنگفتي را دريافت نمي‌كند.
در ادامه اين مراسم، محمدعلي كشاورز گفت: هنرمند پيام‌آور مهر، صلح، ‌دوستي و مخالف هر كشت و كشتاري است و خوشبختانه هنرمنداني مثل مرتضي احمدي، ژاله علو و نادر گلچين انسان‌هاي والايي هستند.
اين بازگر تئاتر ادامه داد:‌كشوري كه تئاتر نداشته باشد سينما و نمايشنامه نيز ندارد. جوان‌هاي ما بايد از هم اكنون هنر آينده را بسازند و براي مردم كه بزرگ‌ترين منتقدان هنر هستند كارهاي مناسب بيافرينند.
كشاورز با انتقاد از موسسات آموزش هنرپيشگي اظهار داشت: متأسفانه وجود چنين آموزشگاه‌هايي باعث شده افراد بدون علم و داشتن استعداد بازيگري وارد اين عرصه شوند كه اين خود براي هنر ما بسيار مضر است. تمام جوانان ما كه هم‌اكنون در اين هنر كار مي‌كنند، هيچ گونه مطالعه‌اي در زمينه موسيقي ،نمايش و آئين‌هاي سنتي خودمان ندارند و اين در حالي است كه ما گنجينه‌اي از ادبيات، نمايش و موسيقي داريم.
او در خصوص اقبال از تئاتر ملي اظهار داشت: زمينه كار تئاتر در شهرستان‌ها بسيار زياد است به نوعي كه هنرمندان شهرستاني بسيار با اطلاعات‌تر از بچه‌هاي پايتخت هستند و اين در حالي است كه آنان هيچ بودجه‌اي براي كارهايشان دريافت نمي‌كنند شهرستان‌ها همانجا مانده‌اند و به نظرم متوليان تئاتر با رابطه‌اي عمل كردن آنها را كاملا كنار گذاشته‌اند.
كشاورز ادامه داد: بچه‌هاي تئاتر در شهرستان‌ها سرگردان هستند و به عقيده من اگر بخواهيم سينما و تلويزيون اوج بگيرد بايد توجه خاص به هنر تئاتر داشته باشيم.
بعد از صحبت‌هاي كشاورز، ژاله علو در خصوص تنزل يافتن زبان فارسي بين عامه مردم گفت: كار من دوبله، تئاتر و دكلمه است و هم‌اكنون شاهد اين هستم كه زبان فارسي در تمامي ابعاد زندگي و حتي تلويزيون تنزل يافته است. گفت‌وگوي آدم‌ها چه به صورت محاوره‌اي و چه گويندگان راديو و تلويزيون بسيار لمپني است و اين در حالي است كه ما كشوري از ادبيات گسترده‌اي داريم.
احمدي نيز با انتقاد از سريال‌هاي تلويزيون گفت: متأسفانه سريال‌هايي از شبكه‌هاي مختلف سيما پخش مي‌شود، ضربه زيادي به ادبيات ما وارد كرده است كه اين خود جاي بسيار تأسفي دارد.
اين هنرمند با انتقاد از موسيقي‌هاي نامناسب گفت: متأسفانه در همه شرايط موسيقي‌هايي شنيده مي‌شود كه هيچ محتوايي نداشته و شعرهاي آنها جز فحش و ناسزا چيز ديگري نيست و اين در حالي است كه ما غني از موسيقي‌هاي فاخر هستيم.
در ادامه اين مراسم نادر گلچين در خصوص تدوين منشور جامع موسيقي در وزارت ارشاد گفت: متاسفانه من از نسل گذشته هستم و همين عامل باعث گرديده كه مورد مهر و محبت ديگران قرار نگيرم. از سال‌ها پيش تا كنون در هيچ برنامه‌اي نبودم و افتخار حضور در بزرگداشت هنرمندان را داشته‌ام.
او با انتقاد از برخي موسيقي‌هاي بزرگان اين هنر گفت: متاسفانه بعضي از كارهايي كه در گذشته اجرا شده به خاطر عربده كشيدن‌هاي بيش از حد خواننده و تحريرهاي بي‌موقع يك نوع بيزاري از موسيقي سنتي براي جوانان به جاي گذاشته است.
مرتضي احمدي نيز در خصوص مراوده خود با جليل شهناز بيان داشت: من با ايشان رابطه كاري نداشتم چرا كه با تمام هنرمندان موسيقي دوست هستم و اين دوستي منجر به شكل‌گيري هيچ كار موسيقايي نشده است.
در پايان اين نشست مجيد قنبري تهيه‌كننده آلبوم «شب ستاره‌ها» در خصوص هدف خود از برگزاري چنين برنامه‌اي گفت: تمام هدف من ثبت شناسنامه‌اي از بزرگان هنر كشورمان است چرا كه ما نياز داريم هنرمندان سه دهه اخيرمان را به نسل‌هاي بعد بشناسانيم.
او ادامه داد: اين هنرمندان هيچ گاه تريبون آزادي در اختيار نداشته‌اند كه بتوانند شخصيت واقعي خودشان را به مردم نشان دهند. ما هر چه داريم از بزرگان داريم و بايد براي به ثبت رساندن آثار چنين هنرمنداني تلاش وافري از خود نشان دهيم.
» ادامه مطلب

شهاب حسینی و نیکی کریمی همبازی می‌شوند

شهاب حسینی و نیکی کریمی برای نخستین بار در فیلم سینمایی "روایت" به کارگردانی کریمی همبازی می‌شوند. پیش‌تولید سومین فیلم سینمایی نیکی کریمی ادامه دارد و تعدادی از عوامل این فیلم قطعی شده‌اند. کریمی این بارهم در فیلمش نقش آفرینی می‌کند و شهاب حسینی هم یکی از بازیگران اصلی "روایت" است.
نظام کیایی صدابردار، تورج اصلانی فیلمبردار و ایرج رامین‌فر طراح صحنه و لباس این فیلم سینمایی هستند. فیلمبرداری این فیلم اواخر خردادماه در تهران شروع می‌شود. "روایت" فیلمی اجتماعی و شهری است.
شهاب حسینی و نیکی کریمی پیش از این در فیلمی همبازی نبوده‌اند و این نخستین بار است که این دو بازیگر شناخته شده در فیلمی مقابل هم قرار می‌گیرند. کریمی پیشتر دردومین تجربه کارگردانی خود "صبح روز بعد" نقش اصلی را بازی کرده بود.
حسینی سیمرغ بلورین بهترین مرد را به خاطر بازی در فیلمهای سینمایی "درباره الی" و "سوپراستار" به دست آورده و نیکی کریمی برای بازی در فیلم سینمایی "دیوانه‌ای از قفس پرید" سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را دریافت کرده است. جهانگیر کوثری تهیه‌ کننده "روایت" است.
» ادامه مطلب

دنیس هاپر درگذشت


دنیس هاپر بازیگر نامدار سینمای آمریکا در سن 74 سالگی درگذشت. هاپر بیش از هر چیز با فیلم " ایزی رایدر" شهرت جهانی یافت و نقش آفرینی متفاوت او در این فیلم طغیان گرانه در حافظه سینما دوستان ثبت شد.
هاپر که با بیماری سرطان پروستات دست و پنجه نرم می کرد دو ماه پیش در مراسم ثبت ستاره و اثر دست و پایش در راهروی مشاهیر هالیوود به شکلی آشکار نزار و ضعیف به نظر می رسید.
هاپر فعالیت سینمایی خود را در دهه 1950 با ایفای نقش هایی کوتاه در فیلم های استودیویی همچون " یاغی بی آرمان" و " غول" آغاز کرد.بعد ها او به موازات بازیگری به فیلمسازی مستقل نیز روی آورد و با ساخت فیلم "ایزی رایدر" در طلیعه دهه 70 توجه محافل سینمایی را به خود جلب کرد.او در مجموع 8 فیلم را کارگردانی کرد که از مهم ترین آنها می توان به فیلم " رنگ ها" محصول 1988 اشاره کرد.
در دهه 1980 و با بالا رفتن سن ، هاپر به عنوان یکی از اولین گزینه های نقش های منفی در هالیوود بدل شد و در فیلم هایی چون " مخمل آبی" و " سرعت" در نقش آدم های شریر ظاهر شد.
هاپر علاوه بر این ها عکاس ماهری نیز بود و چندین نمایشگاه عکس در لس آنجلس برگزار کرد.در کارنامه بازیگری هاپر ایفای نقش در بیش از 200 فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی دیده می شود که از مهم ترین آنها می توان به " جدال در اوکی کورال" ، " اینک آخر الزمان" ، " ماهی پر جنب و جوش" ، " بیوه سیاه" ، " نقطه جوش" ، " دنیای آب" ، " مرثیه" و " رای مخفی" اشاره کرد.
» ادامه مطلب

اعلامی از خانه سینما به قطعه هنرمندان رفت

مراسم تشییع پیکر مرحوم محمدرضا اعلامی صبح امروز با حضور جواد شمقدری معاونت سینمایی، محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما و جمعی از هنرمندان در خانه سینما برگزار شد.
این مراسم صبح امروز در خانه سینما با حضور جواد شمقدری، محمد مهدی عسگرپور، علیرضا سجادپور، احمد میرعلایی، مهدی مسعود شاهی، مرتضی شایسته، سید رضا میرکریمی، خانواده وی و... برگزار شد.
در ابتدای این مراسم که با تاخیر برگزار شد، محمد مهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما گفت: سینمای ایران یکی دیگر از فیلمسازان سخت کوش خود را از دست داد. او از کارگاردانان صاحب نامی بود که تلاشی بی حاشیه داشت و ثمرات زیاد آن را همه ما دیده ایم.
او افزود: مرحوم اعلامی از نسلی است که بهترین فیلم های خود را خیلی زود ساختند. اما بعد از ساخت چند اثر خوب با شرایط سختی روبرو شدند. همکارانی که تلاش ایشان را از نزدیک دیده بودند، امروز شهادت می دهند. وی سخت کوش و مومن به کار بودند. من به خانواده وی و اهالی سینما تسلیت می گویم. امیدوارم این روند رو به رشد متوفیان کاهش یابد تا ما شاهد فضاهای شادی در سینمای ایران باشیم.
مرتضی شایسته تهیه کننده سینمای ایران در ادامه بیان کرد: امروز مرحوم اعلامی در میان ما نیست. او شخصیتی مخلص و انسان دوست بود. وی کارگردان و نویسنده توانایی بود که اکنون دیگر بین ما نیست. من این مصیبت را به خانواده این مرحوم تسلیت می‌گویم. امیدوارم راه او پر رهرو باشد.
مهدی کرمپور سخنگوی کانون کارگردانان سینمای ایران افزود: اعلامی هم رفت. یکی جلوی این سیل رفتن را بگیرد. یکی به فرشته مرگ بگوید از ما چه می خواهد؟ همه ما "نقطه ضعف" را که بهترین بود را یادمان هست. او که سینما و قصه را می‌شناخت چرا جلوتر نرفت. وی بین سینمای ابتذال کمدی و فیلم های سخیف تبلیغاتی گرفتار شده بود.
او ادامه داد: مرحوم اعلامی در زمانی که در شورای مرکزی کانون کارگردانان بودند برای ما از خاطره رفتن به زندان تعریف کردند. وی عنوان می کرد، هر کسی در زندان از دلایلش برای آنجا بودن صحبت می کرد و اعلامی نیز گفته من به خاطر فیلم ساختن اینجا هستم و همه می خندند. ما نیز آن روز خندیدیم.
در ادامه این مراسم جواد شمقدری معاونت سینمایی، گفت: مرگ در تقدیری همه ما وجود دارد و باید آن را تجربه کنیم. پس بهتر است وظایف خود را بدانیم. اگر کوتاهی داشتیم در این لحظه افسوس می خوریم که ای کاش زنده بود. مرحوم اعلامی مثل همه رفت . اما امروز بخش بزرگی از سینما هنوز باقی مانده است. باید ببینیم همه نسبت به یکدیگر چه وظایفی داریم.
او افزود: بهتر است همه نسبت به هم وظایف خود را انجام دهیم و از این هشدارها درس بگیریم تا به اعتماد و همدلی برسیم. من این مصیبت را به خانواده این مرحوم تسلیت می گویم. ما باید بتوانیم اهداف وی را ادامه دهیم. جا دارد از او تشکر کنم. او در جشنواره فجر سال گذشته یکی از یاران ما بود. اعلامی بی منت و بدون هیچ نقطه نظری با ما همکاری کرد.
آرش اعلامی پسر آن مرحوم نیز گفت: از همه هنرمندان تشکر میکنم . از همه کسانی که ما را تنها نگذاشتند در این روزها قدردانی میکنم. ممنونم که پدرم را دوست داشتید. من نمی دانم باید چه بگویم. او فقط پدر من نبود.
محمد علی سجادی کارگردان سینمای ایران نیز در ادامه عنوان کرد: همه ما روزی با هر اعتقاد و سلیقه ای که داریم از این دنیا می‌رویم. اما متاسفانه بعضی مرگ ها زود می رسد. اعلامی مثل خیلی ها نقطه ضعفش در عشق به سینما بود. ما باهم کار در سینما را شروع کردیم. وقتی خبر مرگ وی را به من دادند نمی توانستم باور کنم.
او ادامه داد: کار وی به شکل بی رحمانه ای به پایان رسید. چقدر باید رنج مستقل بودن را بکشیم؟ چقدر باید تاوان عشق به سینما را بدهیم؟ اعلامی دق کرد. او همیشه گرفتار بود. همه ما از این شرایط بدی که سینمای ایران دارد دق می کنیم. ما انقدر به خاطر فیلم نساختن زجر می کشیم تا دق می کنیم. نمی دانم اعلامی عزیز تو راحت شدی یا عده ای دیگر ؟!
امین تارخ بازیگر سینمای ایران نیز در پایان این مراسم عنوان کرد: من به سهم خودم به خانواده وی و اهالی سینما تسلیت می گویم. یکی از افتخارات من این بود که در فیلم "رازها" با وی همکاری کردم و من سر این فیلم شاهد مشکلات مالی او بودم. او از میان ما رفت امیدوارم بقیه را دریابیم.
در پایان پیکر مرحوم محمد رضا اعلامی به سمت قطعه هنرمندان تشیع شد. همچنین مراسم سوم این کارگردان سینما روز سه شنبه 11 خرداد ماه در مسجد نور ساعت 18 تا 19:30 واقع در میدان فاطمی برگزار می شود.
در این مراسم هنرمندانی چون، محمدرضا سکوت، کامران قدکچیان، رضا کریمیف، مهدی صباغ زاده، ماهایا پطروسیان، سیما تیرانداز، نادر مقدس، اصغر بیچاره، کامبوزیا پرتوی، پوران درخشنده، سید جمال ساداتیان، علی سرتیپی، محمدرضا شرف الدین، فرهاد توحیدی، فرشته طائر پور، منوچهر شاهسورای، علی ژکان، علی روئین تن، سیامک شایقی، شفیع آقا محمدیان، حبیب الله کاسه ساز، حبیب احمدزاده، محمود اربابی، محمد حسین لطیفی، داروغه زاده، عبدالله علیخانی، مجید جوانمرد و... حضور داشتند.
» ادامه مطلب

کنسرت کامکارها در نروژ برگزار می شود

کنسرت گروه موسیقی کامکارها در فستیوال جهانی "فورد " 17 تیرماه در شهر اسلو در نروژ برگزار می شود.
هوشنگ کامکار با اعلام این خبر درخصوص کم و کیف مجموع کنسرت های تابستانه این گروه موسیقی گفت : علاوه بر این برنامه در حاشیه برگزاری فستیوال در تاریخ 21 تیرماه نیز یک کنسرت پژوهشی به منظور معرفی سازهای موسیقی ایرانی و مقام های موسیقی کردی و شیوه سازبندی در موسیقی ایرانی را اجرا می کنیم و من در این خصوص سخن خواهم گفت واول مرداد هم کنسرتی را در لندن برگزار می کنیم . طبق برنامه ریزی انجام شده پس از ماه رمضان قرار است در سه شب متوالی 18 ،19 و 20 شهریورماه کنسرت گروه موسیقی کامکار با قطعات جدید در دو بخش فارسی و کردی در سالن همایش برج میلاد برگزار‌شود و پس از آن تنها یک شب همین کنسرت را در موسسه محک به نفع کودکان سرطانی به روی صحنه می بریم.
هوشنگ کامکار در ادامه افزود : 4 مهرماه هم در جشنواره موسیقی "ومد" که از بزرگترین جشنواره های موسیقی است و "پیتر گابریل" آهنگساز انگلیسی بنیانگذار آن است شرکت خواهیم کرد .
مدیر هنری گروه موسیقی کامکار در ادامه صحبت های خود به قطعات این گروه موسیقی اشاره کرد و گفت : 4 تصنیف با اشعاری از مولانا و حافظ به آهنگسازی پشنگ و ارسلان اجرا می شود، همچنین در این بخش تکنوازی و سه نوازی هایی گنجانده شده است؛ در بخش کردی هم دو قطعه از ارسلان و یک کار از اردشیر و دو قطعه از ساخته های من و قطعاتی از موسیقی فولکلور کردی به روی صحنه می رود.
او در ادامه به انتشار آلبوم جدید گروه موسیقی کامکار اشاره کرد و گفت : "محاق" عنوان تازه ترین آلبوم گروه موسیقی کامکار است که براشعار شاعران معاصر ساخته شده است در این آلبوم دو قطعه براساس شعرهای احمدرضا احمدی ساخته شده است و در ادامه قطعه"محاق" از اشعار احمد شاملو ،یک قطعه از سهراب سپهری و همچنین قطعه ای از بیژن جلالی در این آلبوم گنجانده شده است و تا یک هفته آینده مراحل ضبط آن به پایان می رسد.
این آهنگساز در ارزیابی کم و کیف اجرای ارکستر مجلسی ارمنستان در موسسه خیریه محک گفت : اجرای آثار گروه کامکار یکی از بهترین بخش هایی بود که ارکستر مجلسی ارمنستان به رهبری لوریس چکناواریان اجرا کرد و من از این حضور بسیار خرسند بودم، به اعتقاد من حضور گروههای شناخته شده که مردم آنها را می شناسند برای انجام برنامه های خیریه از دو جهت خوب و پسندیده است چراکه با حضور مردم برای دیدن برنامه ها هم کمکی به موسسه خیریه محک می شود و هم هنرمند به لحاظ روانی احساس خوبی دارد. او در پایان افزود : برگزاری کنسرت هایی از این دست و یا اجرای تئاتر به نفع موسسات خیریه در همه دنیا رسم است و من امیدوارم این روند در ایران نیز اتفاق بیافتد و شاهد حضور گسترده هنرمندان باشیم برهمین اساس قرار است در تاریخ 11 خردادماه کنسرت شب سوم اجرای ارکستر مجلسی ارمنستان که به قطعات گروه کامکار اختصاص داشت بار دیگر تکرار شود.
» ادامه مطلب

لوک بسون با مشارکت 10 هزار نفر ، فیلم تهیه می‌کند

استودیوی فرانسوی مستقل یوروپاکورپ از علاقه‌مندان سینما دعوت کرد تا در تهیه فیلمی به سرپرستی لوک بسون مشارکت کنند.
به گزارش هالیوود ریپورتر، یورپا کورپ با اعلام نشانی یک پایگاه اینترنتی از علاقه‌مندان خواست با ثبت نام در این پایگاه در مراحل تولید این فیلم ، از مرحله نگارش فیلمنامه تا نمایش عمومی آن مشارکت داشته باشند.
در مرحله اول قرار است ثبت نام کنندگان از میان 5 فیلمنامه که در این سایت منتشر شده یکی را به عنوان پروژه آینده انتخاب کنند.در مرحله بعدی از طریق نظر سنجی کارگردان مناسب برای ساخت این فیلمنامه برگزیده می شود.سپس نوبت به انتخاب بازیگران اصلی ، سازنده موسیقی متن و حتی نحوه اکران فیلم می رسد که کاربران گزینه های دلخواه خود را معرفی می‌کنند.
در نهایت بخشی از فروش فیلم در اکران عمومی به حساب هر یک از کاربران واریز می شود .این پروژه در پاییز سال 2011 کلید می خورد.
زاویه کوتوره یکی از مدیران یوروپاکورپ در کنفرانسی خبری که به این مناسبت برگزار شد گفت : بسیار علاقه‌مندیم تا فن آوری روز را با خلاقیت عمومی ترکیب کنیم.ما به مردم فرصت می دهیم تا در مراحل تهیه یک فیلم مشارکت کنند.در حالی که بهترین تهیه کننده ممکن یعنی لوک بسون سرپرستی کلیه مراحل این کار را بر عهده خواهد داشت.
قرار است بسون با همکاری گروهی از خبرگان سینما در حوزه های کارگردانی ، بازیگری ، فیلمنامه نویسی ، فیلمبرداری و طراحی صحنه نظرات و آرای کاربران را دسته بندی و کارشناسی کنند .هر چند وب سایت یاد شده به زبان انگلیسی است. اما کاربران سراسر دنیا مجاز به شرکت در این نظر سنجی‌ها هستند.
بسون نیز یکی از وظایف اصلی خود را مراقبت از آرای کاربران و جلوگیری از بروز تقلب در این روند دانست.وی گفت : به دلیل امکان بروز هر گونه تقلب اینترنتی امکان نفوذ افراد غیر موجه و مغرض در میان کاربران وجود دارد.وقت آن است که با آنان رو در رو شویم و آنها را به مذاکره فرا بخوانیم.به ویژه آنان که از طریق داونلود غیر قانونی فیلم‌ها را تکثیر کرده و به بازار قاچاق عرضه می کنند.می خواهیم آنها را در مراحل تولید یک فیلم شریک کنیم تا نسبت به آن احساس مسئولیت و مالکیت داشته باشند و به عواقب سوء عمل خود پی ببرند.
بسون افزود 10000 نفر اولی که در این سایت ثبت نام کنند نام خود را به عنوان تهیه کننده در تیتراژ پایانی خواهند دید.


» ادامه مطلب